Коњичка тура 1: Јанков Камен

Излетничкото место Јанков Камен кој се на 1200 метри надморска височина

Коњичка тура 2: Посета на Манастирот Св. Спас

Манастирот Св. Спас кој се наоѓа на 1330 метри надморска височина и поглед кон Охридското езеро

Коњичка тура 3: Посета на Вевчанско Бачило

Вевчанско Бачило кое се наоѓа на 1900 метри надморска височина и уживајте во глетката , чистиот воздух, свежата Вевчанска вода и чудесните бои на Јабланица.